Cäthy J. McQueen Uustulnuk
Posts : 3 Raha : 5 Join date : 2012-08-29 Age : 31 Location : Hollywood
| Subject: Cäthy McQueen Wed Aug 29, 2012 10:08 am | |
| Cäthy Jennifer McQueen "Cause that`s just, how we do!"CatHüüdnimi:Cat, Jenny, Jen.Sugu:NaineVanus:19Orientatsioon:BiTöö:ModellNõrkused:Pulgakommid.Tugevused:Poisid ja üleültse sõbrad.Huvid:Modellindus, laulmine, disainimine.Hirmud:Herilased, ülikõrged trepid.Iseloom: Mõnesmõttes räpane, proovib kõike mis tahab, mitte tark ja mitte loll, harva ülbitseb ja hakkab vastu, tavaliselt sõbralik. Silmad:Pruunid, pikkad ripsmed.Juuksed:Blondid, kergelt pruunide salkudega, veidi lokkis. Keha:Sale, peenikeste jalgadega ja kätega.Välimus:Mitte võga pikk ja kena vaataja silmis. ModellElulugu:Olen vanimlaps peres ja pidin pidevalt väikestega tegelema, sest vanematel olid koguaeg tööreisid. Kui vanemad koju jõutsid ma magasin põrandal ja väiksed määrisid mulle hambapastat peale või mängisid.Kõik mänguasjad olid laiali. Parimmälestus:Kui sain aastajooksul kokku 97 rõivast.Halvimmälestus: Eee....Mul hetkel ei tule midagi meelde peale selle kui ma pidin suvetööle jäema.Saladused:Saladused tuleb ju salduses hoida!Ema:Hanna McQueenIsa:Harry McQueenÕed-vennad:GG McQueen, Celia McQueen, Claudia McQueen, Zander McQueen, Lisa McQueenMuud sugulased:Vanaema ja vanaisa Bibi ja Daniel McQueen ja teine vanaema ja vanaisa Elis Ja Jack McQueen, tädi Teresa McQueen.Lemmikloom:Kass Vanessa
Last edited by Cäthy J. McQueen on Wed Aug 29, 2012 10:50 am; edited 1 time in total | |
|