Cher G. Power Elanik
| Subject: Cher G. Power Sun Jul 29, 2012 6:45 pm | |
| Cher Getriin Power]"So, call me maybe?"GetuHüüdnimi:Getu, Cherry Sugu: naine Vanus: 18 Orientatsioon: hetero Töö: Laulja Nõrkused: Lahedad poed Tugevused: Suudan jääda rõõmsameelseks.Peaaegu alati. Huvid:Laulmine, muusika, tantsimine, mood. Hirmud: Koerad(natukene), Ämblikud ja ämbliku võrgud, püstolid. Iseloom:Natuke isekas, aktiivne ,püüdlik ning nutikas ka natuke. Silmad:Pruunid silmad, pikkad ripsmed. Juuksed:Kergelt lokkis keskmised juuksed. Keha:Keskmise pikkusega, pikkade jalgadega, keskmiste kätega, peenike. Välimus: Ilus, armas. Muu: Kõrvaaugud. SingerElulugu: Beebina kadusin vanemate juurest ja mind pandi lastekodusse. 4 aasta pärast said vanemad minu tagasi. Ema ja isa on abielus ja elavad Las Vegases. Hakkasin omapead elama 17 aastaselt. Parimmälestus:Kui sain endale 6 aastaselt sõbra, kes elab ka Vegases. Halvimmälestus:Kui minu ema ähvardati tappa kui olin 5 aastane (Sellest tulebki minu hirm: püstolid). Saladused:Olen käinud praeguse prükkariga. Ema:Leah Power Isa:Joe Power Õed-vennad:Taylor Power(suur õde),Bill Power (väike vend). Lemmikloom:Kalad. | |
|